Convoy City Étterem
Panzió és Rendezvényhelyszín 

5081 Szajol, Széchenyi krt. 35. M4-út 108km

étterem: +36 56 446 090
panzió: + 36 56 599 393
etterem@convoycity.hu

 

Rendezvények

 

A panzió területén egy 200 m2-es, exluzív rendezvénysátrat üzemeltetünk, ami közvetlenül kapcsolódik 60 fős kerti létesítményünkhöz.
Ezt a rendezvényhelyszínünket ajánljuk az üzleti szférának is, mivel lehetőséget biztosít: meetingek, tanácskozások, termék-bemutatók, kiállítások, vásárok, fogadások, tájékoztatók, tanfolyamok, továbbképzések lebonyolítására.

De ajánljuk a családoknak, baráti csoportoknak is mert kiválóan alkalmas: lakodalmak, évfordulók, név és születésnapok, keresztelők, ballagási partik, osztálytalálkozók, diplomaosztók stb. lebonyolítására, megünnepelésére.

A sátrat körbeölelő, western filmek hangulatát idéző panziónk, az egyedi kialakítású házakkal és kerttel olyan helyszínt biztosít a vendégeknek, ami felejthetetlenné teszi az eseményt.

A közvetlen kapcsolódó szobák pedig családiasságot és kényelmet garantálnak.

Vendégeink ellátásának egyik érdekessége lehet, hogy igény esetén ételeinket szabadtéri főzőhelyünkön készítjük el, ahol kemencében, bográcsban sütünk főzünk. A grill asztalon pedig a könnyebb falatokat készítjük.

Foglalkozunk hidegtálak, szendvicsek készítésével is.


Vállaljuk a kért rendezvény teljes körű megszervezését és lebonyolítását, szükség esetén a szolgáltatást partyservice keretében külső helyszínen is biztosítjuk.

Amennyiben nagyobb létszámú rendezvényt szeretne, 350 főig Szajolban, illetve szolnoki helyszínünkön is vállaljuk a rendezvény lebonyolítását.
De az Ön által biztosított helyszínen is elvégezzük a szolgáltatást.

Várjuk szíves érdeklődését, legyen a Vendégünk!